Forsikring

Under "Mine forsikringer" får du et overblik over dine forsikringer i Nykredit Forsikring. Har du brug for deltaljerede oplysninger om forsikringerne, anmelde en skade eller følge op på kørende skadesager, kan du nedenfor logge ind på din personlige forsikringside.

Log på "din side" og se dine forsikringer

Sådan dækker forsikringen ved Coronavirus

Få svar på hvordan din rejse- og afbestillingsforsikring dækker i forbindelse med Coronavirus. Bemærk at svaret forudsætter, at du har en gyldig forsikring med den aktuelle dækning.

Læs mere om forsikring og coronavirus

Kontakt os

Har du spørgsmål til dine forsikringer?

Ring 70 15 60 10
mandag–torsdag 8.30-18.00
fredag 8.30-16.00.

Skriv til os

Anmeld skade

Skade i forbindelse med bil, bygninger, indbo, personer, deltidslandbrug og ferierejse samt sygdom og dødsfald.

Anmeld skade

Akut hjælp

Uden for normal åbningstid, kan du få hjælp til akutte skader døgnet rundt.

Ved vand-, stormskade eller indbrud      

+45 88 18 69 82

 Ved rejser i udlandet

+45 88 24 73 80

Oftest stillede spørgsmål og svar

En Rejseforsikring dækker dig, når du tager på private ferie- eller studierejser. Den dækker de lægelige udgifter, som det gule sundhedskort ikke dækker. Rejseforsikringen dækker dig også ved fx hjemkaldelse, baggageforsinkelse og transportforsinkelse.

En Afbestillingsforsikring dækker dig bl.a., hvis du kommer til skade eller bliver syg inden selve rejsen. Du kan kun købe en Afbestillingsforsikring, hvis du har en Rejseforsikring hos os.

Du vælger selv den geografiske dækning, når du skal rejse. Du vælger mellem Ferie Europa og Ferie Verden til både Rejseforsikring og Afbestillingsforsikring. Ferie Europa dækker indenfor EU/EØS og enkelte øvrige smålande, og Ferie Verden dækker alle destinationer i verden. Rejselængden er 1 måned, og kan udvides til 90 dage.

Du vil modtage de fleste breve fra os i din e-Boks vedrørende dit forsikringsforhold herunder policer, opkrævninger og post i skadesager m.m. Vi arbejder løbende på at udvide den mængde af post, som vi sender til dig via e-boks. Vi udveksler dit CPR-nr. med e-Boks med henblik på korrekt identifikation af dig i forbindelse med anvendelsen af e-Boks.

Bemærk, at du selv har ansvaret for, at åbne og læse dine breve, ligesom hvis du havde modtaget dem på papir. Du kan til enhver tid afmelde dig dette på e-boks.dk eller ved at kontakte os på 70 15 60 10.

Hvis du har behov for at se din forsikringsoversigt eller anmelde en skade, så kan du logge på 'Din side'.

BS betalingsservice er den billigste og mest effektive løsning til automatisk betaling af dine forsikringer. Gebyret koster 7 kr. per betaling. Til sammenligning koster en betaling med et girokort 58 kr.

Du kan tilmelde dig til Betalingsservice ved at  logge på 'Din Side', eller vi kan tilmelde dine forsikringer til Betalingsservice for dig. Du kan også selv tilmelde dine forsikringer til Betalingsservice via Netbank med det tilsendte girokort.

Gebyrer fastsættes og opkræves for at dække de omkostninger, der er forbundet med fx opkrævninger via girokort, udstedelse og spærring af checks. Gebyrerne er ikke en del af prisen for selve forsikringen.

Rykker
For alle forsikringsområder gælder følgende gebyr for rykkerbreve: 100 kr. Gebyret gælder fra 01.01.2003.

Betaling
Hvor stort et gebyr, du skal betale, afhænger af forsikringsområdet. På din police og opkrævning står, hvilke gebyrer der gælder for dig.
Betalingsadministration ved girobetaling: 58 kr.
Betalingsadministration ved PBS betaling: 7 kr.
Gebyrsatserne gælder fra 01.10.2015.

Opsigelse
Ønsker du at opsige din forsikring, skal du bemærke, at der i nogle tilfælde tillægges et gebyr. Der tillægges gebyr ved:

  • forkortet opsigelsesvarsel: 55 kr.
  • opsigelse inden for det første år: 500 kr.
  • opsigelsesgebyrerne gælder fra 01.10.2010.

Øvrige serviceydelser
Der tillægges et gebyr ved visse serviceydelser:

  • Indgåelse og ændring af forsikringsaftale - privatkunder: 45 kr.
  • Indgåelse og ændring af forsikringsaftale - Erhverv/Landbrug: 95 kr.
  • Bestilling af grønt eller rødt forsikringskort til motorkøretøjer: 45 kr.
  • Bestilling af ekstra kopi af police (genpartspolice): 45 kr.
  • Udstedelse af check ved præmiebetaling (ristorno): 45 kr.

Opsigelsesgebyrerne gælder fra 01.09.2010

Andre gebyrer
Udover de førnævte gebyrer opkræver Nykredit Forsikring, på vegne af de offentlige myndigheder, en række afgifter og gebyrer. Afhængig af hvilken forsikring du har, opkræver vi miljøbidrag samt stormflods- og stormfaldsafgift.

Hvis et eksisterende gebyrs størrelse ændres, offentliggøres de her på siden. De forhøjede gebyrer træder i kraft en måned senere til den første i en måned.

Hvis et nyt gebyr tilføjes til din forsikring, offentliggøres det her på siden. Vi sender dig desuden et brev, så vi er sikre på, at du kender til det. De nye gebyrer træder i kraft tre måneder senere til policens hovedforfaldsdato.

Er du BoligBank 360 eller 365-kunde i Nykredit, har du mulighed for at opnå særlige priser på dine forsikringer. Har du givet dine børn Fortrinsret, har de også mulighed for særlige fordele og rabatter på forsikringer - fx mulighed for at få op til 2 års anciennitet (trin 3) ved oprettelse af en bilforsikring, hvis du er kunde i Nykredit Forsikring.

Se flere spørgsmål og svar

Ny forsikring